Snel en efficiënt leren zoeken op het internet. - De Grooff, Dirk, 1954- (Leuven : Davidsfonds, 2000)
1. Dataoverload en informatiebehoefte 2. Het internet versus de klassieke bibliotheek 3. Het internet-navigatieplan 4. Het informatieaanbod op het internet 5. Soorten zoekinstrumenten 6. Zoekbrokers 7. Van (domme) assistants tot (intelligente) agents 8. Selectieve informatiedistributie: pushtechnologie 9. Zoekfuncties bij browsers 10. Van zoeken tot gezocht (kunnen) worden 11. Cases 12. Wat wordt gezocht op het internet?
Keywords: Internet -- Zoekmachines; Internet; WWW