Kleine ijsbeer help me vliegen. - De Beer, Hans, ....- (Wommelgem : Van In, 2003)
Lars de kleine ijsbeer woont op de noordpool. Daar komt hij Joeri tegen. Joeri is een papegaaiduiker. Een vogel dus. Lars zou ook wel willen vliegen, net al Joeri. Maar dat kan niet! of toch? Hoe? Hoe Lars dat aanpakt, lees je in dit boek.
Leeftijd: 5+
Keywords: Beren; Vliegen (werkwoord).; Verkeer