Johann Sebastian Bach. - Du Bouchet, Paule, 1951-; De Keyser, Jeroen, 1984-; Voake, Charlotte, ....- (Tielt : Lannoo, 2000)
Informatieve uitgave over leven en werk van Johann-Sebastian Bach. De tekst is kort en bondig. In kaders staan aanvullende teksten bij de vele illustraties, zowel tekeningen als reproducties etc. De tekst van het boek wordt voorgelezen op de bij het boek horende cd, afgewisseld met muzikale fragmenten die een prima indruk geven van de muziek van Bach. De cd is van uitstekende kwaliteit en de fragmenten worden vertolkt door gerenommeerde orkesten en solisten. Zeer bruikbare uitgave voor gebruik thuis of op school. Voorlezen vanaf ca. 6 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.
Leeftijd: 8+.
Keywords: Bach, Johann Sebastian 1685-1750.; Klassieke muziek; Componisten