Een gat in mijn emmer. - Schubert, Ingrid, ....-; Schubert, Dieter, ....- (Wommelgem : Van In, 2002)
Beer maakt zich zorgen over zijn bloemetjes. Ze drogen bijna uit, ze moeten snel water krijgen. Maar waar kan hij water in gaan halen? Hij heeft wel een emmer in zijn hol, maar daar zit een gat in. Dan komt Egel net voorbij. Zou die raad weten?
Keywords: Beren; Vriendschap