Plus en min. - Lootens, Ann, 1960-; Lemmens, Riske, ....- (Hasselt : Clavis, 2002)
Plus en Min - al bekend van hun vorige boek Hoog en Laag - gaan op zoek naar de grote schat. Het spreekt vanzelf dat ze die niet zomaar vinden. Ze moeten er een heleboel leuke opdrachten voor uitvoeren. En de lezer zoekt mee naar de juiste antwoorden. Een spannend verhaal waarin op een speelse manier invulling wordt gegeven aan de rekentekens +, -, X en :. Leerjaar 1 AVI 3
Boektoppers 2005-2006 België
Leeftijd: 6+
Keywords: Avontuur; Rekentekens; Wiskunde -- Basisonderwijs; Wiskundige begrippen -- Basisonderwijs