Puur natuur, thuis en buiten bezig zijn. - Wilkes, Angel, ....- (Antwerpen : Standaard, 1990)
Puur Natuur staat vol bloeiende projecten, die kinderen laten zien hoe ze zich buiten én binnen met de natuur kunnen bezig houden. Op iedere bladzijde valt iets nieuws te ontdekken, bijvoorbeeld over zaadjes planten, vogelvoer maken, bloemen drogen, spoorzoeken en nog héél véél meer. Zowel benodigdheden als resultaat zijn op ware grootte afgebeeld. De foto's en duidelijke instructies laten stap voor stap zien hoe het doen of maken van al die dingen een leuke en verrassende bezigheid wordt!
Keywords: Biologie; Knutselen