Consolidatiezakboekje. (Mechelen : Kluwer, 2003)
In het 'Consolidatiezakboekje' krijgt de lezer een gedetailleerde toelichting bij alle consolidatiebegrippen en -methodes. De auteurs besteden uitgebreid aandacht aan de rekeningen van de geconsolideerde balans en de resultatenrekening. Er is aandacht voor specifieke onderwerpen, zoals o.a. belastinglatenties, internationale boekhoudnormen (IAS/IFRS), openbaarmaking en controle.
Keywords: Consolidatie (jaarrekeningen).