Productergonomie : ontwerpen voor gebruikers. - Dirken, Hans, ....- (Delft : Delft University, 2001)
1. Algemene achtergronden en doelstellingen 2. Fysieke ergonomie 3. Sensorische ergonomie 4. Cognitieve ergonomie 5. Ontwerpen en beoordelen van productfunctionaliteit
Keywords: Productergonomie