Houtbewerken : het complete handboek voor beginners en gevorderden. - Corbett, Stephen, ....- (Utrecht : Veltman, 2003)
1. Hout 2. Gereedschap 3. Voorbereidingen 4. Bevestigen en monteren 5. Basistechnieken 6. Verbindingen maken 7. Technieken voor gevorderden 8. De afwerking 9. Projecten
Vertaald uit het Engels.
Keywords: Houtbewerking