Jaarboek lucht ... (Mechelen : Kluwer, 2003)
Samenvatting:Het jaarboek Lucht biedt u de nodige informatie om adequaat om tespringen met activiteiten waarbij luchtverontreinigende emissiesvrijkomen. Het is de ideale praktijkgids voor milieucoördinatoren en hunadviseurs die alle verplichtingen correct en efficiënt willen naleven envakkundig gebruik willen maken van de laatste technische mogelijkheden.U vindt er 4 grote delen in terug:. de basiswetgeving (de Kaderwet, Verdragen inzake lucht, de voornaamsteK.B.'s e.d.). een interpretatie van en toelichting bij de wetgeving. een overzichtelijke lijst van agendapunten conform uw administratieveverplichtingen, zodat u meteen ziet wie wat moet doen en wanneer. praktische informatie waarmee u meteen aan de slag kan, zoals relevantetechnische informatie (meettechnologie, zuiveringstechnieken, preventievemaatregelen enz.), een overzicht van de voornaamste normen en adressen.Het jaarboek Lucht bundelt de bijdragen van eminente deskundigen in demilieuwereld: uw garantie voor correcte en betrouwbare informatie.Dankzij de jaarlijks bijgewerkte edities bent u er ook zeker van dat uwinformatie actueel en volledig blijft.
Keywords: Luchtkwaliteit; Luchtverontreiniging; Wetgeving