Jaarboek water ... (Mechelen : Kluwer, 2003)
Samenvatting:Het jaarboek water biedt u de nodige informatie om adequaat om tespringen met activiteiten waarbij water opgepompt, gebruikt of geloosdwordt. Het is de ideale praktijkgids voor milieucoördinatoren en hunadviseurs die alle verplichtingen correct en efficiënt willen naleven envakkundig gebruik willen maken van de laatste technische mogelijkheden.
Keywords: Lozing in het water; Water; Waterbeheer; Wetgeving