De cliënt met psychosociale problematiek : ergotherapeutische interventies gericht op het handelen van de cliënt. - Nugteren, Barry, ....-; Vromen, Inge, ....- (Utrecht : Lemma, 2004)
Samenvatting:De auteurs richten zich in dit leerpakket op met name adolescenten envolwassenen met de volgende problematieken: stemmingsstoornissen,angst-en dwangklachten en psychotische stoornissen. Dit is uitgewerkt ineen aantal inhoudelijke analyses met het accent op het toepassen vaninzichtgevende technieken bij het trainen van intrapersoonlijkevaardigheden en het toepassen van cognitief-gedragstherapeutischetechnieken bij het trainen van interpersoonlijke vaardigheden.
Keywords: Ergotherapie -- Borderlinesyndroom; Ergotherapie -- Jeugdpsychiatrie; Ergotherapie -- Psychiatrie