Netwerken van mensen met een verstandelijke handicap : werken aan sociale relaties : praktijk en theorie. - Smit, Bertho, 1960-; Van Gennep, Ad (Adrianus Theodorus Gerardus), 1937- (Utrecht : NIZW, 1999)
1. Ieder mens vaart wel bij een goed sociaal netwerk 2. algemene wenken voor de begeleiding 3. Het netwerk in kaart brengen 4. Het bestaande netwerk versterken 5. Het netwerk uitbreiden 6. Organisatorische voorwaarden 7. De betekenis van sociale netwerken voor personen met een verstandelijke handicap 8. De betekenis van het sociale netwerk in verschillende levensfasen 9. Veranderingen in loop van de tijd 10. Een beeld van een netwerk
Keywords: Mentaal gehandicapten -- Integratie; Sociale netwerken