Planten en andere niet-dierlijke organismen. - Asperges, Michel, ....-; Desfossés, Frans, ....-; Hendrickx, Rudy, ....- (Wommelgem : Van In, 2002)
Inhoud: 1. Morfologie 2. Anatomie 3.Fysiologie 4.Systematiek 5. Wieren 6. Landplanten 7. Andere organismen 8. Plant en milieu
+ cd-rom "Planten en andere niet-dierlijke organismen"
Keywords: Biologie; Plantkunde