Vademecum : oppervlaktetechnieken metalen. - van der Klis, Tom, 1922- (Bilthoven : Vereniging voor Oppervlaktetechnieken van Materialen, 2002)
Samenvatting:Dit vernieuwd handboek, een onmisbaar werkinstrument geeft een volledigoverzicht en beschrijving van de meest voorkomendeoppervlaktebehandelingstechnieken waaronder:mechanische oppervlaktebehandelingfysische en fysio-chemische oppervlaktebehandelingchemische oppervlaktebehandelinggalvanische en stroomloze deklagenanodiserenorganische deklagen en poedercoatings
Bevat CDrom
Keywords: Metaaloppervlaktebehandelingen; Oppervlaktebehandeling