Dwarslaesie : een wegwijzer voor dwarslaesiepatiënten en hun partner. - Beckers, D. M. L., ....-; Buck, M. J. I., ....-; Pons, C., ....- (Houten : Bohn Stafleu Van Loghum, 1995)
1. Het dwarslaesiebeeld 2. Revalidatie: samen op weg naar een nieuw leven 3. Het omgaan met de gevolgen van de dwarslaesie 4. Voorkomen en omgaan met complicaties, fit zijn en blijven 5. Scholing, werk en vrije tijd 6. Nuttige adressen Verklarende woordenlijst en register
Keywords: Dwarslaesie