Een aangeboren aandoening ... : en dan? : inventaris met kenmerken en adviezen. - Devos, Chantal, ....-; Roodhooft, Helmut, ....- (Destelbergen : Stichting Integratie Gehandicapten, 2003)
Informatie over volgende syndromen:- Angelman, syndroom van- Apert, syndroom van- Asperger, syndroom van- Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD)- BOR-syndroom- Bourneville, syndroom van- Cornelia de Lange, syndroom van- Down, syndroom van- Foetaal alcoholsyndroom- Fragiele X-syndroom- Gilles de la Tourette, syndroom van- Klinefelter, syndroom van- Moebius, syndroom van- Noonan, syndroom van- Prader-Willi, syndroom van- Rett, syndroom van- Sanfilippo, syndroom van- Turner, syndroom van- Velocardiofaciaal syndroom- Von Recklinghausen, ziekte van
Losbladig
Keywords: Erfelijke en aangeboren afwijkingen