Gevaarlijke stoffen ... - Van Olmen, Joseph, ....- (Mechelen : Wolters Kluwer)
Samenvatting:Een praktijkgerichte uiteenzetting van de meest recente ADR-reglementering, geïllustreerd met modellen van ADR- documentenDe actuele lijst van gevaarlijke stoffen, die u op naam of via UN- nummerkan opzoekenBenaming van de stoffen in 4 talen: Nederlands, Frans, Engels en DuitsEen aanduiding (op het niveau van de gevaarlijke stof) van de wijzigingent. o. v. de vorige editieEen uitgebreid ADR- adressenbestand
Keywords: Gevaarlijke stoffen; Wegtransport