Veiligheidswetboek machines en stoffen. (Mechelen : Kluwer)
Samenvatting:Wat vindt u in dit jaarboek?De veiligheidswaarborgen voor machines, materieel, toestellen,recipiënten en beschermingsmiddelenDe kaderwet over veiligheidswaarborgen en de uitvoeringsbesluiten overaangemelde instanties, PBM's, liften, drukapparatuur,explosiebeveiliging, gastoestellen en -flessen, schiethamers,elektromagnetische compatibiliteitDe veiligheidswaarborgen voor gevaarlijke stoffen en preparaten terbescherming van de werknemersDe wetgeving op het in de handel brengen in delen, het kenmerken, hetverpakken en het etiketteren van gevaarlijke stoffen en preparaten
Keywords: Gevaarlijke stoffen; Machines; Veiligheidsvoorschriften