Welzijn op het werk als zorgsysteem. - Van der Steen, Myriam, ....- (Mechelen : Kluwer, 2003)
Samenvatting:Structureel en systematisch: zo moet de preventieadviseur zijn beleidaanpakken. Hiervoor dient hij een dynamisch systeem te bedenken en in tevoeren dat de risico s beheerst. Dit boekje schetst het wettelijke kadervan deze belangrijke verplichting en is een leidraad voor het ontwikkelenvan een correct preventiebeleid. Auteur Myriam Van De Steen gaat tot inde puntjes in op de algemene preventiebeginselen en op de acht domeinenvan de Welzijnswet.
Keywords: Arbeidsvoorwaarden; Veiligheid