Gevaarlijke stoffen. - Van Trier, Jozef, ....-; De Doncker, Christophe, ....- (Mechelen : Kluwer, 2003)
Samenvatting:Er bestaan heel wat wetten over het gebruiken, vervoeren en opslaan vangevaarlijke producten. Het is ontzettend belangrijk dat men degelijk opde hoogte is van de inhoud van de belangrijkste wetten. De doelstellingenzijn immers niet de minste: het verzekeren van de veiligheid, degezondheid en het milieu in de onderneming. Dit dossier gaat in op debasisverpichtingen en biedt een duidelijk inzicht, daar waar deverschillende wettelijke bepalingen (ARAB, Codex en Vlarem) van elkaarafwijken.
Keywords: Gevaarlijke stoffen