Veiligheidswetboek Arab en Codex. (Mechelen : Kluwer, 2004)
Samenvatting:Wat vindt u in dit wetboek?De actuele gecoördineerde tekst van:de Welzijnswet en Codex over het welzijn op het werkhet Algemeen Reglement op de Arbeidsbeschermingde bijlagen en uitvoeringsbesluiten bij het ARAB.Welke voordelen biedt het u?Handig en compact: u hebt snel het antwoord op essentiële vragenGebruiksgemak: de overzichtelijke inhoudstafel en een compactchronologisch trefwoordenregister leiden u snel naar de juiste pagina'sZekerheid: uw informatie is volledig en wordt jaarlijks bijgewerkt, ubent en blijft op de hoogte van alle essentiële wetgeving enreglementering
Dl.3: Arab : bijlagen en uitvoeringsbesluiten.
Keywords: Arbeidsveiligheid; België