Ontwerpen en construeren in aluminium - Wielink, Marco, ....- (Houten : Aluminium Centrum, 2002)
1. Inleiding 2. Materiaalkeuze 3. Aluminium en aluminiumlegeringen 4. De massa van aluminium in relatie tot de E- en de G-modules 5. Economische aspecten 6. Corrosie 7. Ontwerpvrijheid 8. Ontwerp en berekening van constructiedelen 9. Ontwerp en berekening van verbindingen 10. Dynamische belastingen en vermoeiing
Keywords: Aluminium; Aluminiumconstructies; Materiaaleigenschappen