Cursus ontwerpen en toepassen van extrusieprofielen. (Houten : Aluminium Centrum, 2003)
. 1. Nederlandse norm NEN-EN 755-92. Nederlandse norm NEN-EN 12020-23. Handboek voor constructeurs. 4. Presentatie ontwerpen in aluminium. 5. Presentatie norm en klikberekening. 6. Presentatie checklist en aanvraag profiel. 7. Documentatie aluminiumcentrum
Keywords: Aluminium; Aluminiumconstructies; Extrusie; Normen