Database Ontwikkelen in Filemaker PRO 7.0. - Gorra, Rijn, ....- (Kortrijk : GKG, 2004)
Samenvatting:Het maken van een database in het programma Filemaker PRO 7.0. Hiervoormoet ik eerst het programma leren kennen, door de verschillende boeken tebestuderen. Daarna beginnen we met het maken van de database. Hetsamenstellen van een functionele database, het aan elkaar linken van deverschillende onderdelen, het genereren van rapporten en formulieren, omzo een handig gebruik mogelijk te maken van de database. Deopdracht is het maken van een database waar je klantgegevens,leveranciergegevens, en materiaal gegevens moet kunnen invullen. Doordatalles aan elkeer gelinkt wordt is het mogelijk om rapporten te genererendie rapporten zullen vooral dienen als facturatie.
Ook beschikbaar op CD-rom
Keywords: Administratieve automatisering