Web Service voor track & trace (ASP.NET). - Tempelaere, Tineke, ....- (Kortrijk : GKG, 2004)
Samenvatting:Het realiseren van een ASP.NET web service die functionaliteit biedt voor'track & trace' en 'quality assurance' van productieloten, opgeslagen ineen SQL Server database. De web service is gebaseerd op bestaande track &trace logica en maakt gebruik van het bestaande you.trace.it object model(VB6). De functionaliteit kan zich in eerste instantie beperken tot hetraadplegen van de gegevens in de trace database. Aspecten als hosting vande web service en security rond het gebruik ervan verdienen de nodigeaandacht.
Ook beschikbaar op Cd-rom
Keywords: Webdesign