Ontwerpen on-line interactieve creativiteitstools. - Florizoone, Frederick, ....- (Kortrijk : GKG, 2004)
Samenvatting:Heel wat mensen vandaag zijn creatief bezig. Iedereen ontwerpt wel iets,van een website naar een nieuw meubel. Maar waar haalt men toch al dieideen vandaan?, Wat is een nieuw idee, Wat is creativiteit? Kan jeiemand meer ideen geven? Bestaat er zo iets als een methode om op ideente komen. Het is een retorische vraag. Er zijn tal van methodes; zoalslateraal denken, brainstormen, beelddenken,. Deze methodes worden meestalondersteund door literatuur over hoe je de method moet gebruiken maareigenlijk kan multimedia een gigantische meerwaarde geven aan dezemethodes. Profiel van de studenten: Goed kunnen in groep werken, maarindividueel kunnen beslissingen nemen. Creatief en interesse hebben in detechnieken om op nieuwe ideen te komen. Grafisch zeer sterk, Programmeerskills.(!) Het is zo dat men gevraagd heeft voor een meisje en eenjongen. (!))
Ook beschikbaar op CD-rom
Keywords: Interactieve multimedia