Virtuele Lokalisatie Op Een Vliegtuig. - De Schepper, Kenzie, ....- (Kortrijk : GKG, 2004)
Samenvatting:Het aanmaken van gebruiksvriendelijke virtuele visualisaties/lokalisatiesvan de verschillende ruimten en componenten op het vliegtuig, met alsdoel onze training ondersteuning naar de cursisten uit te breiden. Zodater geen rekening moet gehouden worden in de klas dat het juiste typevliegtuig beschikbaar is. Geen verplaatsing van de cursisten. Devliegtuigtechniekers of de produktie worden niet gestoord. Er kunnen geenonveilige situaties ontstaan. De cursisten worden vroegtijdiggeïnformeerd over potentiele kwesties. Zoom mogelijkheden en 3D-aspectenlaten de gebruiker toe het vliegtuig en zijn componenten te benaderen uitverschillende hoeken.
Ook beschikbaar op CD-rom
Keywords: Interactieve multimedia