Realisatie Portaalwebsite P & Q Square Service Center. - Van den Bulcke, Thomas, ....- (Kortrijk : GKG, 2004)
Samenvatting:De stage is het vervolg op de oriëntatiestage. Een eerste luik dientinformatie te bevatten over de activiteiten en diensten van het bedrijfen richt zich in eerste instantie naar niet klanten van het bedrijf. Reeds in dit luik dient er te worden voorzien in een beperkteinteractiviteit met de bezoeker. Dit zal dan het volgende inhouden :aanvraag tot nadere informatie, het vastleggen van een afspraak met eencommerciële medewerker van het bedrijf (koppeling met agendasysteem) ende mogelijkheid tot achterlaten van de gegevens van de bezoeker (zijndepotentiële klant).
Keywords: Webapplicaties; Websites