C Development in Linux on Oriongame. - Vanraes, Maarten, ....-; Vanden Bulcke, Stefaan, ....- (Kortrijk : GKG, 2004)
Samenvatting:Al een paar jaar wordt er gewerkt aan de Oriongame. De stage maakt deeluit van het totaal-project. Meer info ophttp://oriongame.sourceforge.net
Ook beschikbaar op CD-rom
Keywords: Computerspelen