Uw nuchtere kijk op preventie - van der Kreeft, Peer, ....-; Plets, Isabel, ....- (Mechelen : Kluwer, 2004)
Inhoudsopgave : -------------- 1. Preventie - begrippenkader 2. Preventie als component van een beleidsplan 3. Training en voorlichting 4. Regeles en preventie in ene preventief kader 5. Juridische aspecten van alcohol en drugs 6. Conclusie
Keywords: Alcoholisme -- Ondernemingen -- Preventie; Alcoholisme -- Ondernemingen; Drugs -- Ondernemingen; Drugspreventie -- Ondernemingen