Eenzaamheid bij ouderen. - Diricx, Brigitte, ....- (Mechelen : Kluwer, 2004)
1. Ouder worden in onze samenleving 2. Eenzaamheid 3. Vormen van eenzaamheid 4. Detectie van eenzaamheid 5. Verpleegkundige taak 6. Algemeen besluit 7. Suggesties voor de toekomst
Keywords: Eenzaamheid -- Ouderen; Ouderenzorg