Solid modeling met Autodesk Inventor : release 8. - Bootsma, Jan, ....- (Den Haag : Academic Service, 2004)
Samenvatting:De boeken Solid Modeling met Autodesk Inventor zijn bedoeld voorwerktuigbouwkundigen die voor het ontwerpen gebruikmaken van het 3DCAD-pakket Autodesk Inventor. De boeken zijn gebaseerd op respectievelijkRelease 8 en Release 6. Aan de hand van realistische voorbeelden wordende gereedschappen behandeld die in Inventor beschikbaar zijn voor hetgenereren van Solid Models van onderdelen, het maken van samenstellingenen het onttrekken van 2D-tekeningen uit de Solid Models. Ook wordtaandacht besteed aan het importeren van AutoCAD 2D-tekeningen enMechanical Desktop modellen in Inventor.Door de vele voorbeelden, oefeningen en tips leert de gebruiker effectiefom te gaan met Inventor en kan hij wellicht ideeën opdoen voor de eigenontwerppraktijk.
Keywords: CAD systemen; Werktuigbouwkundig tekenen