Programmeercursus Microsoft Visual Basic.NET. - Halvorson, Michael, 1963- (Schoonhoven : Academic Service, 2002)
Leer in uw eigen tempo werken met de volgende generatie van Visual Basic Deze programmeercursus biedt de snelste manier om met Visual Basic .Net professionele toepassingen te maken voor het .NET-platform. Benut alle mogelijkheden die in deze .NET-versie van Visual Basic aanwezig zijn. Door alleen die hoofdstukken te kiezen die u nodig hebt, leert u snel de belangrijkste programmeertechnieken. Profiteer van de codevoorbeelden, tips voor optimalisatie en adviezen. In kaders wordt uitgelegd wat de verschillen met Visual Basic 6 zijn. Praktische adviezen voor het gebruik van de Upgrade Wizard helpen u bij het upgraden van uw toepassingen naar Visual Basic .NET
Keywords: Computernetwerken; Visual basic (programmeertaal).