Werk maken van vrije tijd : autisme en vrije tijd. - Degrieck, Steven, ....- (Berchem : EPO, 2004)
1. Autisme en vrije tijd 2. Het aanleren van vrijetijdsvaardigheden 3. Georganiseerde vrije tijd 4. Niet-georganiseerde vrije tijd 5. Kiezen 6. Samen vrije tijd doorbrengen 7. Motorische activiteiten en sport
Keywords: Autisme; Vrijetijdsbesteding