Collectief ontslag : een draaiboek voor correcte communicatie. - Eeckman, Edgard, ....-; Mathys, Els, ....- (Mechelen : Kluwer, 2004)
Inhoudsopgave : 1. Definities en toepassingsgebied 2. Procedure 3. Sociaal plan 4. Slotbeschouwing 5. Wetgeving
Keywords: Communicatie -- Organisaties; Ontslagrecht