Vist je dat ? - Hendrikx, Cris, ....-; Abeels, Karina, ....-; Vanbelle, Joeri, ....-; Verlinde, Rolin, ....-; Verreycken, Hugo, ....-; Yseboodt, Rudi, ....- (Brussel : Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, 2003)
Vist je dat? is een leuk en informatief boek over de vissen en het water. Wat is een vis en hoe herken ik hem? Wat leeft er nog in het water? Waar komen welke vissen voor? Hoe word ik een modelvisser? Allemaal vragen die op een leuke manier worden beantwoord.
Keywords: Vissen; Vissen-Schelpen-Schaaldieren