Twinkel pinkel, kleine ster. - Van Coillie, Jan, 1957-; Lewis, Jan, ....- (Averbode : Altiora, 2002)
( Title-words= TWINKEL PINKEL )
Twinkel pinkel, kleine ster is gebaseerd op het Engelse wiegelied Twinkle Twinkle, little star. De kleuter praat met een ster, net voor hij gaat slapen.
Leeftijd: vanaf 1 jaar
Keywords: Prentenboeken -- Kleuters; Slapen; Voorlezen -- Kleuters