Veilig leren lezen : klikklakclusterboekje. (Tilburg : Zwijsen, 2003)
Het klikklakclusterboekje is een waardevol leermiddel dat zijn nut in de eerste maanversie duidelijk heeft bewezen. In het klikklakclusterboekje hangen de kinderen de letters van een structureerwoord dat ze net hebben geleerd. Doordat er steeds nieuwe letters op verschillende posities bijkomen en de letters los te bewegen zijn, ontdekken kinderen al snel dat ze nieuwe woorden kunnen maken en oefenen ze de elementaire leeshandeling.
Losbladig
Keywords: Aanvankelijk lezen; Nederlands -- Basisonderwijs