Ad!dict(ed to) Kortrijk : an ad!dict creative lab city branding project. - Van Mol, Jan, ....- (Antwerpen : Lab.001, 2004)
Onderzoek naar lokaal creatief talent en een platform voor ideeën over de toekomst van de stad Kortrijk.
Keywords: Creativiteit; Kortrijk