Wisselwerk Cahier. (Brussel : SoCiuS, 2004)
'04 : Sociaal-cultureel werk van, voor en met ouderen '05 : Biografisch leren werken '06 : "Ne zanger is een groep" : over gemeenschapsvorming '07 : Er is leven na de 'mort subite' : toekomstverkenning voor het sociaal-cultureel werk '08 : Het land van Maas en Waal : over diversiteit en sociaal-cultureel werk '09 : De grond(-)wet : veranderkracht van lokale gemeenschappen in het licht van duurzame ontwikkeling '10 : De functie(s) van sociaal-cultureel werk : resultaten van een visieontwikkelingstraject met, door en voor het sociaal-cultureel volwassenenwerk in Vlaanderen / dr. Frank Cockx
Bijlage bij tijdschrift Wisselwerk
Keywords: Sociaal-cultureel werk