IFRS op zak : in overeenstemming met EU-vertaling. (Mechelen : Kluwer, 2003)
Bent u op zoek naar bondige en duidelijke informatie over alle bestaande IAS/IFRS-standaarden? Dan is het zakboekje 'IFRS op zak' een degelijke introductie of een praktisch naslagwerk om altijd bij de hand te hebben: elke standaard wordt op één bladzijde toegelicht, op basis van een vaste structuur (ingangsdatum, doel, kernelementen; verwijzing naar de SIC/IFRIC-interpretaties; aandacht voor de lopende IASB-projecten.
Keywords: Boekhouden; IFRS