Inventor 9 : basisboek. - Boeklagen, Ronald, ....- (Nijmegen : TEC/CADCollege, 2004)
Inventor is een gebruiksvriendelijk parametrisch 3D ontwerp programma voor de machinebouw. Het is ontwikkeld door Autodesk, de makers van AutoCAD. Het boek is van oorsprong Nederlands met natuurlijk ook Nederlandse tekennormen. Deze paperbackuitgave is geschreven in een prettig leesbare stijl, met veel voorbeelden en illustraties, achtergrondinformatie en handige tips. De combinatie: theorie, geleide instructie en oefeningen leent zich uitstekend voor zelfstudie. Een echte aanrader voor de beginnende Inventor gebruiker. Dit boek is vooral gericht op het onderwijs in het werktuigbouwkundig CAD ontwerpen.
Keywords: CAD systemen; Werktuigbouwkundig tekenen