Wegwijzer voor de sociale sector : tewerkstellingsmaatregelen. - Appels, Walter, ....-; Cocle, Janneke, ....-; De Smedt, Frans, ....- (Mechelen : Kluwer, 2004)
Inhoudsopgave Activa met werkloosheidsuitkering of zonder vervangingsinkomen Activa: RSZ-voordelen + activering van het leefloon Activa: RSZ-voordelen + activering van uitkeringen voor rechthebbenden op financile maatschappelijke hulp Artikel 60 § 7 van de OCMW-wet Dienstencheques Gesubsidieerde contractuelen (gesco): lokale besturen (K.B. nr. 474) Gesubsidieerde contractuelen (gesco): veralgemeend stelsel Individuele beroepsopleiding (IBO) Interdepartementaal begrotingsfonds voor de ziekenhuizen (IBF) Invoegbedrijven en -afdelingen Plaatselijke werkgelegenheidsagentschappen (PWA) RSZ-verminderingen voor jonge werknemers Sociale Maribel Sociale werkplaatsen Startbaanovereenkomsten (SBO) Tewerkstelling van personen met een handicap - aanpassing van de arbeidspost Wep-plus (doorstroming) Werkhervattingstoeslag
Keywords: Risicogroepen -- Arbeidsmarkt; Tewerkstellingsmaatregelen