Bonte Boel! : taalvaardigheidsstimulering voor de jongste kleuters via muzische vorming. - Verhelst, Machteld, ....-; Coussement, Kristien, ....-; Vanoosthuyze, Silvie, ....-; Verheyden, Lieve, ....- (Leuven : Steunpunt Nederlands als Tweede Taal, 2004)
Bont Boel! is een bonte verzameling ideeën om er in kleurrijk gezelschap van jonge kleuters een bont geheel van te maken. Het is de bedoeling om via activiteiten rond muzische vorming (beweging, muziek en beeld) de taalvaardigheid te stimuleren.
Keywords: Muzikale vorming -- Kleuteronderwijs; Taal -- Kleuteronderwijs