Steek je vinger in de lucht : de vrolijkste kleuterliedjes. - Guthrie, Woody, 1912-1967; Vander Linden, Frank, ....- (Tielt : Lannoo, 2005)
Een vrolijk kijk- en luisterboek over geschrobd worden in bad, wakker worden in een droog bed en auto's die VROOAAARRR doen: 14 warme, grappige en herkenbare deuntjes voor kleuters. De Amerikaanse Folklegende Woody Guthrie schreef al deze liedjes voor zijn eigen kinderen. Frank Vander Linden vertaalde ze in het Nederlands. De teksten vind je allemaal in het boekje, met mooie kijkplaten van Tom Hautekiet.
Begeleidend boekje bij de gelijknamige cd.
Keywords: Kleuterliedjes