Reken Vaardig : op weg naar basale en professionele gecijferdheid. - Goffree, Fred, 1934-2020; Oonk, Wil, 1940- (Groningen : Wolters-Noordhoff, 2004)
Deel 1: Basale gecijferdheid Deel 2: Professionele gecijferdheid Oplossingen Deel 1: Basale gecijferdheid Oplossingen Deel 2: Professionele gecijferdheid
Keywords: Basisonderwijs -- Rekenen -- Didactiek