Mensen zoals jij en ik : Encyclopedie van alle volkeren. - Arlon, Penelope, ....-; Mack, Lorrie, ....-; Shalev, Zahavit, ....- (Tielt : Lannoo, 2004)
Er zijn heel, heel veel verschillende mensengroepen en volkeren op aarde, zoveel zelfs dat ze onmogelijk allemaal in één boek kunnen worden besproken. Deze Encyclopedie van alle volkeren laat je kennismaken met de enorme diversiteit van culturen in onze huidige wereld en geeft een beeld van wat we allemaal met elkaar gemeenschappelijk hebben.
Keywords: Cultuurverschillen; Volkscultuur