Een rijm in mijn oor. - Wille, Riet, 1954-; Vervaeke, Geert, 1956- (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2003)
Duik je mee in dit boek? dan gaan we op zoek: naar een zoen aan een touw, en een reis die ik vouw. naar een vaas met een roos, en een mmm... in een doos. naar het lied van een koor, en een rijm in jouw oor.
Leeftijd: 6+
Keywords: Versjes