Bengeltjes. - De Kockere, Geert, 1962-; Devrome, Johan, ....- (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2002)
Zesentwintig bengeltjes in één boek. Van Aardje Averechts tot Zieltje Zorgeloos. Ondeugend, lief, een tikkeltje opstandig, zacht, grappig en vooral poëtisch gemutst. Bengeltjes dus, met alles erop en eraan. Van A tot Z en alle letters daartussen. Engeltje engeltje in de hoek, wie is het grootste bengeltje in dit boek?
Leeftijd: 7+
Keywords: Poëzie -- Kinderen